FLEXMO vloerlades in de Volkswagen Transporters voor Kuijpers 11-04-2016

Bij SternTec in Wateringen zijn onlangs weer meerdere voertuigen afgeleverd voor het landelijke installatiebedrijf Kuijpers. Een mooi praktijkvoorbeeld van de flexibiliteit van FLEXMO vloerlades.

Flexibiliteit met vloerlades

De vloerlades van FLEXMO hebben steeds meer de voorkeur bij klanten vanwege de grote flexibiliteit. Doordat de vloerlades onder een dubbele vloer worden gemonteerd blijft de laadruimte vrij voor het vervoer van materiaal.

De vloerlades hebben en grote inhoud en kunnen tot wel 140 kilo aan gewicht dragen. Vanaf buiten de auto heeft de monteur direct toegang tot gereedschappen en materialen zonder de auto te hoeven betreden. In de praktijk ervaren monteurs dit als uiterst gebruikersvriendelijk en efficiënt.

 

Ergonomie en Arbo

Samen met Kuijpers B.V. hebben de specialisten van FLEXMO een inrichting ontworpen die voor de monteurs van Kuijpers zowel ergonomisch en Arbo vriendelijk is opgesteld en daarnaast ook ruimte biedt voor al het benodigde gereedschap en materieel. De eerder genoemde vloerlades zijn hier een mooi voorbeeld van.