Met FLEXMO uw exploitatiekosten omlaag! 10-05-2016

Naast personeel, is het wagenpark een van de grootste kostenposten. Wist u dat een bewuste keuze van een bedrijfswageninrichting een aanzienlijke besparing kan opleveren?

Een FLEXMO bedrijfswageninrichting is gemaakt met lichtgewicht materialen. Door gebruik van aluminium en kunststof hebben wij een forse besparing in het gewicht gerealiseerd, tot wel 20%, zonder inbreuk te maken op gebruiksgemak, kwaliteit en mogelijkheden.

Maar ook de laadruimtebekleding kan lichter!
De huidige technologieën maakt het mogelijk om de laadruimte van uw bedrijfsauto te beschermen met gebruik van circa de helft aan gewicht. FLEXMO maakt gebruik van lichtgewicht Polypropyleen (PP) in een uitvoerig geteste wafelstructuur. Niet alleen op de wanden, maar ook op de laadvloer is PP mogelijk. Geen probleem om uw nieuwe FLEXMO bedrijfswageninrichting op te monteren. Het mooie van kunststof ten opzichte van hout is dat het niet “werkt” en dat het ongevoelig is voor vocht en andere externe invloeden.

Door gebruik te maken van deze mogelijkheden drukt u het totaalgewicht van de auto, wat een positief effect heeft op het brandstofverbruik van uw wagenpark, en daardoor ook uw carbon footprint!

Dus als u wilt besparen op uw wagenpark, kijkt u verder dan merk & type en de financieringsvorm.
Neemt u ook een bewuste keuze voor uw bedrijfswageninrichting!